Wordless Wednesday – Budget ke Amsterdam & Belgium

 

 

Budget ke Amsterdam & Belgium

 

Budget ke Amsterdam & Istanbul

 

 

6 thoughts on “Wordless Wednesday – Budget ke Amsterdam & Belgium

  1. Ayu Post author

    most welcome Kausar.. kami pergi ni memang on very tight budget kan, so kalau terlebih belanja memang kena buat street performance ler kat sana.. haha.. thanks for reading dear πŸ™‚

  2. kausar

    alahai kemasnya buat budget. saya paling liat sekali nak buaat kira-kira post vacation. tapi sayang kalau tak direkod sebab sbnrnya untuk diri sendiri jugak in future. thanks ayu for sharing!

  3. Ayu Post author

    JM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saya juga rindu sama kamu!!! blog JM cuma sempat cuit2 tengok gambar utk hilangkan rindu! huhuhu
    terlampau la sibuk JM, kerja terlalu banyak, tak sempat nak update apa2 pun, nak jalan pun tak dapat la nampaknya tahun ni.. huhuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge