Travel?

Bila sebut pasal travel, orang ingat oversea je, padahal dalam negara sendiri pun kira travel jugak, banyak benda boleh belajar, banyak benda boleh tengok..

Best kan kalau boleh travel satu Malaysia, dari utara sampailah selatan.. Impiannya dengan caravan, tapi kalau naik keta pun ok dah..

Dari satu negeri ke satu negeri.. Tengok pantai, tengok budaya orang, tengok bangunan2 lama, rasa makanan kat negeri2 lain, belajar sejarah pasal negeri2 lain..

Malaysia ni tak kalah pemandangan, cuma cuaca tu je la panas lit2..

Melaka pun tak abis explore lagi ni hahaha.. Takpe, simpan impian dulu, mana tau satu hari nnt, ambik cuti panjang, dan dapat explore Malaysia dari Perlis sampailah ke Sabah, kan?

travel

2 thoughts on “Travel?

  1. Ayu Post author

    sama laaaa.. cuaca tu memainkan peranan huhu
    kat malaysia mmg cantik2 jugak, tapi cuaca mmg buat kita cepat letih dan cranky (faktor umur hahahah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge