Tiba-tiba…

Tiba-tiba suami menghantar lagu Wali Band untuk saya melalui email..

Hehe.. simple, tapi saya rasakan romantik.. Sesekali bila mendapat kejutan kecil sebegini, cukup untuk membuat saya tersenyum sepanjang hari.. .

Sebagai perempuan, kami bukannya mahukan surpise dan hadiah setiap hari, tapi hangatkanlah hubungan dengan menghantar sms mengatakan anda sayang & rindu kepada kami.. ataupun layangkan sekeping kad.. mudah, tak perlu nak bersusah payah untuk buat macam2..

so apa kata mulakan hari ni – mungkin boleh mulakan dengan lagu Wali Band ni .. 😉

Jom nyanyi ramai.. hahahaha.. Klik kat sini untuk lagu tu :- Wali Band

Wali Band – Baik-Baik Sayang

 
Aku Tak Ingin Kau Menangis Bersedih
Sudahi Air Mata Darimu
Yang Aku Ingin Arti Hadir Diriku
Kan Menghapus Lukamu Sayang

Karna Bagiku Kau Kehormatanku
Dengarkan, Dengarkan Aku

 

Reff:
Hanya Satu Pintaku
Untukmu Dan Hidupmu
Baik-Baik Sayang
Ada Aku Untukmu

Hanya Satu Pintaku
Di Siang Dan Malammu
Baik-Baik Sayang
Karna Aku Untukmu

Semua Keinginan Akan Aku Lakukan
Sekuat Semampuku, Sayang
Karna Bagiku Kau Kehormatanku
Dengarkan, Dengarkan Aku

Pelawat menemui web ini melalui carian:

hadiah untuk kekasih perempuan,hadiah birthday untuk perempuan,hadiah untuk sahabat perempuan,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat filem ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana?,hadiah yang sesuai untuk teman wanita,hadiah untuk adik perempuan,hadiah perpisahan untuk sahabat,hadiah hari jadi untuk isteri,hadiah yang sesuai untuk kekasih perempuan,hadiah birthday untuk teman wanita,hadiah untuk kawan baik,hadiah anniversary perkahwinan,hadiah hari jadi untuk sahabat perempuan,hadiah yang sesuai untuk guru,hadiah yang sesuai untuk ibu,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat film ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana?,hadiah birthday untuk istri,hadiah yang sesuai untuk sahabat,Kanak-kanak lelaki yang tidak melihat filem ini di depan teman wanita anda mata,hadiah yang sesuai untuk kawan baik,hadiah sesuai untuk wanita,hadiah birthday untuk isteri,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat film ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana,?chzer top bloggers top posts,hadiah untuk kanak-kanak perempuan,hadiah istimewa untuk teman wanita,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat filem ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana,hadiah sesuai untuk anniversary

One thought on “Tiba-tiba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge