Throwback Paris 14/11/2015

Assallamualaikum wbt

Throwback 14th November, 2015.

Tak dapat nak explain macam mana takutnya saya masa kejadian Paris Attack pada 14/11/2015.

Takut nak keluar, duduk je kat hotel, dah check out pun duduk je di lobi sampai teksi datang ambik kami utk ke Airport CDG.

Dalam kepala, macam2 saya fikir.. takut kena tembak, takut kapal kena bom, nauzubillah.. Alhamdulillah, selamat sampai KL..

Ini catatan di FB semasa hari kejadian:-

“Assalamualaikum keluarga dan kawan2 semua, saya suami dan anak berada dlm keadaan selamat. Kami tiba di hotel lebih kurang 15 minit sebelum kejadian tembak menembak berlaku. Mmg sangat menakutkan sebab siren polis , bomba dan ambulans tak henti2 berbunyi sampai skrg ni. Doakan kami selamat dari segala bahaya.. Terima kasih banyak2 atas doa dan ingatan anda semua..”

city-of-paris

au-printems-paris

beautiful-paris

beautiful-sienne-river-paris

building-in-paris

buildings-in-paris-2

buildings-in-paris

champs-eleysees-paris

city-of-paris-france

city-of-paris

2 thoughts on “Throwback Paris 14/11/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge