Think Green :)

Assallammualaikum Semua..

Semalam saya ke AEON Big, masa lalu kat bahagian stationery, terjumpa la note book yang sangat comel ni.. Dah la comel, harganya RM2.00 aje, siap dengan pen! Saya pun cepat2 ler rembat sebab ada satu jer notebook tu! huhu..

Think Green 2

 

Think Green

Tengok kat pen tu, tertulis made from recycled card.. Memang kertas aje tau bahagian luar pen ni.. Cute betul, Insya-Allah note book ni akan dijadikan buku nota ringkas sepanjang percutian yang saya rancangkan tahun 2013 ni, Insya-Allah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge