Tag Archives: jersi brazil 2010

Jersi World Cup – Jom Beli!!! RM38.00 Sahaja!!


Assallammualaikum..

Demam World Cup akan bermula tak lama lagiiiiiiii!! Hehe.. Lepas ni ada la yang tido bola, makan bola.. 😉

So, apa kata anda semua bersiap sedia dengan jersi pasukan bola kegemaran masing2, barulah ada lebih “feel” nak tengok bola tu bro!!

Gambar2 di atas adalah jersi2 yang ada dalam stok, anda boleh buat tempahan awal agar tidak terlepas memiliki jersi pasukan bolah kesayangan anda ini!.

Setiap jersi boleh didapati dalam saiz M & XL sahaja.  Ini adalah jersey replica AAA+.  Setiap satu berharga RM38.00 sahaja, dan tambahan RM5.00 (Semenanjung Malaysia sahaja) dikenakan untuk bayaran post.  Anda juga boleh mengambil sendiri dari saya, tempat dihadkan sekitar Kelana Jaya, Subang Jaya & Shah Alam sahaja.!

Bayaran boleh dibuat melalui a/c Maybank, CIMB, Public Bank @ Paypal.  Nombor a/c akan diberikan kemudian, apabila anda telah membuat pemilihan, anda confirm akan beli dan stok ada dalam simpanan.

Tempahan juga diterima, namun anda perlu membayar deposit sebanyak RM10.00 dan jika pembatalan dibuat, deposit TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN!

So, jangan lepaskan peluang ini yaaaaaa!!! Cepat2!! Jom beli jersey!!

Hi Guys!

World Cup 2010 is just around the corner!! So why dont you guys get preapred with a jersey of your favorite team!

All the above pictures are the jerseys that I have in my stock.  You are welcomed to make an early reservation.

Each jerseys are available in size M & XL only.  These are AAA+ replica jerseys, I guarantee you the quality!

Each jersey cost RM38.00 only and an extra RM5.00 (West Malaysia only) is chargeable is you wish to have your jersey posted.  You can also collect the jersey from me, the places are limited at Kelana Jaya, Subang Jaya and Shah Alam only.

Payment can be made thru Maybank, CIMB, Public Bank & Paypal.  The account number will be given later, once you have confirmed to buy and the jersey is still available.

RM10.00 will be charged for each reservation and IT WILL NOT BE REFUNDABLE upon cancellation.. So please make up your mind before reserving, ok guys!

Hurry up, dont miss this chance!!!

Pelawat menemui web ini melalui carian:

jersi murah rm10,beli jersey online,penghantaran hadiah online,beli hadiah hari jadi online,hadiah birthday untuk kawan perempuan,beli jersi online,birthday present untuk lelaki,jersey bola murah,tempahan hadiah online,beli jersey murah rm 10,hadiah birthday,jersi murah online,jersi terengganu online,hadiah birthday lelaki,hadiah besday,blog jual hadiah,hadiah birthday untuk ibu,jersi murah,pemborong jersi world cup 2014,jual jersi germany online malaysia,jersi world cup 2014 murah,cadangan hadiah untuk isteri,jersi bola rm10,long sleeve jersi terengganu murah,idea hadiah birthday,jersey world cup 2014 murah malaysia,hadiah lelaki jersey