Tag Archives: idea hadiah birthday

Jersi World Cup – Jom Beli!!! RM38.00 Sahaja!!


Assallammualaikum..

Demam World Cup akan bermula tak lama lagiiiiiiii!! Hehe.. Lepas ni ada la yang tido bola, makan bola.. ūüėČ

So, apa kata anda semua bersiap sedia dengan jersi pasukan bola kegemaran masing2, barulah ada lebih “feel” nak tengok bola tu bro!!

Gambar2 di atas adalah jersi2 yang ada dalam stok, anda boleh buat tempahan awal agar tidak terlepas memiliki jersi pasukan bolah kesayangan anda ini!.

Setiap jersi boleh didapati dalam saiz M & XL sahaja.  Ini adalah jersey replica AAA+.  Setiap satu berharga RM38.00 sahaja, dan tambahan RM5.00 (Semenanjung Malaysia sahaja) dikenakan untuk bayaran post.  Anda juga boleh mengambil sendiri dari saya, tempat dihadkan sekitar Kelana Jaya, Subang Jaya & Shah Alam sahaja.!

Bayaran boleh dibuat melalui a/c Maybank, CIMB, Public Bank @ Paypal.  Nombor a/c akan diberikan kemudian, apabila anda telah membuat pemilihan, anda confirm akan beli dan stok ada dalam simpanan.

Tempahan juga diterima, namun anda perlu membayar deposit sebanyak RM10.00 dan jika pembatalan dibuat, deposit TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN!

So, jangan lepaskan peluang ini yaaaaaa!!! Cepat2!! Jom beli jersey!!

Hi Guys!

World Cup 2010 is just around the corner!! So why dont you guys get preapred with a jersey of your favorite team!

All the above pictures are the jerseys that I have in my stock.  You are welcomed to make an early reservation.

Each jerseys are available in size M & XL only.  These are AAA+ replica jerseys, I guarantee you the quality!

Each jersey cost RM38.00 only and an extra RM5.00 (West Malaysia only) is chargeable is you wish to have your jersey posted.  You can also collect the jersey from me, the places are limited at Kelana Jaya, Subang Jaya and Shah Alam only.

Payment can be made thru Maybank, CIMB, Public Bank & Paypal.  The account number will be given later, once you have confirmed to buy and the jersey is still available.

RM10.00 will be charged for each reservation and IT WILL NOT BE REFUNDABLE upon cancellation.. So please make up your mind before reserving, ok guys!

Hurry up, dont miss this chance!!!

Pelawat menemui web ini melalui carian:

jersi murah rm10,beli jersey online,penghantaran hadiah online,beli hadiah hari jadi online,hadiah birthday untuk kawan perempuan,beli jersi online,birthday present untuk lelaki,jersey bola murah,tempahan hadiah online,beli jersey murah rm 10,hadiah birthday,jersi murah online,jersi terengganu online,hadiah birthday lelaki,hadiah besday,blog jual hadiah,hadiah birthday untuk ibu,jersi murah,pemborong jersi world cup 2014,jual jersi germany online malaysia,jersi world cup 2014 murah,cadangan hadiah untuk isteri,jersi bola rm10,long sleeve jersi terengganu murah,idea hadiah birthday,jersey world cup 2014 murah malaysia,hadiah lelaki jersey

Kedai Hadiah Online Untuk Lelaki & Wanita!

 

http://lovelypresents4u.blogspot.com/

http://lovelypresents4u.blogspot.com/

 

Assallammualaikum semua,

Saya dengan penuh rasa kesyukuran ingin mengumumkan perasmian kedai hadiah online saya di sini Рhttp://lovelypresents4u.blogspot.com/.  Blog ini berkonsepkan hadiah online.  Mottonya ialah Рmake your loved one smile today!

Di blog ini, saya menyediakan beberapa jenis hadiah yang pasti menjadi kesukaan dan pilihan para lelaki dan wanita.  Barang-barang ini dari kualiti yang bagus dan baik mutunya.  Semuanya pada harga yang mampu dimiliki.

Kini, anda tidak perlu bersusah payah, pening2 kepala keluar berjam2 ke pasaraya, tapi masih tidak jumpa dengan barang yang menjadi pilihan untuk dihadiahkan kepada si dia! Lupakan saja bersesak2 di pasaraya, jem dan panas mentari, hanya duduk di rumah, buat pilihan di blog ini, buat bayaran dan hadiah/barang itu akan dihantar ke pintu rumah yang tersayang!

Saya juga menyediakan perkhidmatan membalut hadiah/barang yang telah anda pilih. ¬†Saya tahu ramai di luar sana, terutama kaum Adam “fail” bab2 membalut hadiah ni.. Hehehe… Perkhidmatan membalut hadiah dalam kertas hadiah yang cantik dan berwarna warni, berserta dengan riben dan kad kecil, adalah PERCUMA!! ¬†Jadi, tak kira apa pun tujuan pemberian hadiah tersebut – Hari jadi, Ulangtahun Perkahwinan, Kenaikan Pangkat atau mungkin anda sengaja ingin memberi kejutan kepada si dia, kami boleh membalut hadiah itu untuk anda! ¬†Tapi, anda perlu nyatakan secara detail, agar kami dapat menyesuaikan pembalut dengan temanya.. Gambar hadiah yang sudah siap dibalut akan diemailkan kepada anda sebelum kami hantarkan kepada yang tersayang..

Penghantaran akan dibuat dengan khidmat Pos Malaysia, secara pos berdaftar sahaja.  Anda juga boleh mengambilnya dari saya, tetapi meeting point dihadkan kepada LRT Kelana jaya dan Giant Kelana jaya sahaja!

Masih ada beberapa lagi hadiah/barang yang belum saya updatekan di dalam blog ini.  Insya-Allah, dalam minggu hadapan, semuanya akan terpapar di blog tersebut.

Sebarang pertanyaan bolehlah dialamatkan kepada lovelypresents4u(@)gmail.com.

Jangan lupa buat yang tersayang tersenyum kegembiraan hari ini dengan hadiah hebat pilihan anda di http://lovelypresents4u.blogspot.com/!

 

Pelawat menemui web ini melalui carian:

hadiah untuk lelaki,hadiah hari jadi untuk lelaki,hadiah online,kedai hadiah online,hadiah untuk lelaki online,kedai hadiah,contoh hadiah untuk lelaki,hadiah ulangtahun perkahwinan untuk suami,hadiah untuk kawan perempuan,hadiah harijadi untuk suami,hadiah hari jadi untuk suami,hadiah hari jadi untuk perempuan,hadiah hari jadi untuk teman lelaki,hadiah harijadi untuk lelaki,hadiah untuk kawan baik perempuan,hadiah untuk suami online,hadiah hari jadi lelaki,contoh hadiah hari jadi untuk lelaki,hadiah hari jadi online,cadangan hadiah untuk lelaki,cadangan hadiah untuk suami,hadiah hari jadi untuk kawan perempuan,hadiah untuk teman lelaki,kedai hadiah hari jadi online,kedai hadiah hari jadi,senarai hadiah untuk suami,barang lelaki online,hadiah ulangtahun perkahwinan,Senarai Hadiah Untuk Lelaki,hadiah lelaki