Tag Archives: Amsterdam Tours & Ticket Price

Kembara Amsterdam 13 – Amsterdam Tours & Tickets Price

Assallammualaikum semua..

Syukur kita semua masih diberikan peluang berpuasa lagik pada hari ke 21 Ramadhan.. Sedihnya dah makin dekat dengan penghujung bulan yang mulia ni.. Semoga amalan kita dapat dipertingkatkan lagi pada hari2 terakhir ni, Insya-Allah..

Ada pembaca yang email saya untuk bertanyakan harga tours, canal cruise & hop on hop off bus.. Oleh sebab tu, saya rasa lebih baik saya berkongsi phamplet yang sempat saya ambik di Amsterdam hari tu untuk kebaikan & informasi anda semua..

Harga2 dalam gambar ni valid sehingga 3November 2013, jadi anda yang merancang untuk pergi bulan Ogos, Sepetember, Oktober & November bolehlah rujuk pada gambar2 ni untuk harga tours & sesuaikan dengan budget anda ye 🙂

Ok, sebelum tu saya nak bgtau:

1)  Saya tak ambik mana2 pakej dalam phamplet ni, saya cuma ambil untuk informasi sahaja so saya tak dapat nak advise sama ada ia bagus atau tidak.. Tapi dari pengamatan saya, office travel agent ni penuh dari pagi hinggalah petang, so i guess  its safe to book the tours with them;

2)  Mudah untuk menemui office travel agent ni.. Namanya Tours & Ticket, dalam tulisan berwarna merah terang & besar.  Dari Central Station, anda terus berjalan ke arah kedai2, menuju ke Dam Central.. Ia terletak di sebelah kanan anda.. Belah kiri tu sungai, so tak payah tengok belah kiri ye.. hehe

3)  Keistimewaan ambik tours  ni ialah anda boleh combine dengan canal cruise @ hop on hop off bus, so anda boleh save a few euro kat situ..

4)  Dengan travel agen ni, tak payah beratur panjang, anda boleh terus potong orang2 lain tanpa rasa bersalah & dengan muka berlagak sebab diorang dah ada arrangement dengan museum @ attraction places tu.. hik2..

5) Untuk countryside tours, anda tak perlu pening2 nak ambik bus apa, nak turun kat mana, sebab semua dah sedia, naik je bus, dan mereka akan bawa anda ke sana..

Ok, sila rujuk gambar untuk melihat harga2 tours, canal cruise + hoho bus.. Sekali lagi saya ingatkan, sebelum nak ambik apa2 pakej pun, buat reserach di internet dulu ya.. Posting kali ini sekadar informasi untuk anda semua 🙂

 


Amsterdam Tours and Tickets 1 Amsterdam Tours and Tickets 2 Amsterdam Tours and Tickets 3 Amsterdam Tours and Tickets 4 Amsterdam Tours and Tickets 5 Amsterdam Tours and Tickets 6 Amsterdam Tours and Tickets 7 Amsterdam Tours and Tickets 8 Amsterdam Tours and Tickets 9 Amsterdam Tours and Tickets 10 Amsterdam Tours and Tickets 11 Amsterdam Tours and Tickets 12 Amsterdam Tours and Tickets 13

Amsterdam Tours and Tickets 14

 

Amsterdam Tours and Tickets 15