Status-status di Facebook yang macam $@#%^&^&^

Assallammualaikum,

Sometimes it’s damn annoying to accidentaly read somebody else’s status on facebook.. Antara yang buat saya rasa cam nak lempang laju2 ialah status2 kat bawah ni:-

1)  Anda nak tahu cara menggandakan wang anda dari RM10.00 ke RM100 dalam sehari?? PM saya sekarang (sambil tunjuk gambar pegang duit berpuluh2 keping) – the dumbest status!!

2)  Jalan jem teruk hari ni.. Sampai2 rumah, hubby dah masakkan magee yang sangat lazat.. Thank you sayang! Muahhhhhhhhhhhhhhh!! (erm, masak magee pun nak bgtau satu dunia???)

3)  Hubby just came back from London & bought me another limited edition Prada bag! Awesome, thanks a lot, now i can match it with the Prada shoes that I bought in Milan last month! wink wink!  (Ye la, ko orang kaya, ko sorang aje ada bag Prada! :p )

4)  Boringla cuti kali ni, dok memerap dalam bilik aje – Check in @ ***** Hotel, Australia  (dah kat Australia tu, pegi la jalan2.. kalau setakat nak duduk dalam bilik baik duk kat umah!!!)

5)Alamak, macam mana ni??? Dah naik 1kg!!! Mesti pasal makan macaroons banyak sangat semalam!! Have to sweat like a pig @ the fitness center today other wise i cant fit in my 28inch Levis!!!!!!! Lucky i have an awesome personal trainer!! (Untungla ko ada personal trainer, orang kaya ler katakan… ) 

6)  Biarlah rahsiaaa… (pastu buat apa ko nak update kat facebook ni kan??)

7)  Main kejar-kejar + tarik2 selimut @ Bilik Tidur (hoi, tak yah la nak update dalam facebook apa ko buat dalam bilik, kan?????)

8)  Tengah gosok gigi, baru bangun tido.. (ya Allah, gosok gigi pun nak update???????)

Sorry la, orang2 cam ni memang saya delete terus dari friend’s list, SEMAK + POYO! huhu

 

 

funny-someecards-greeting-cards-part-2-4

 

 

2 thoughts on “Status-status di Facebook yang macam $@#%^&^&^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge