Senyumlah, walaupun payah..

Assallammualaikum wbt..

Alahai, bersawang dah blog ni, lama tak update dek kerana tuntutan kerja & keluarga.. chewah.. memang sibuk sangat 2-3 menjak ni, kerja opis bertimbun, dengan weekend training lagik, nak menguruskan rumah lagik, perancangan nak pegi cuti lagik, memang terkejar2 dibuatnya.. Kadang2 tak tau nak buat apa, senyum jer la tengok semua benda yang serabut2 ni.. huhu.. semoga Allah mudahkanlah nak siapkan semua kerja2 yang pending ni.. Insya-Allah..

Senyumlah dan dunia tersenyum bersama anda

 

3 thoughts on “Senyumlah, walaupun payah..

  1. jari manis

    Kalau nk mudah senyum, bangun pagi gosok2 mata..bukak je mata terus senyum dan ckp alhamdulillah sambil baca doa bangun tidor pastu baru g mandi..In shaa Allah..mesti mudah senyum..

    Itu lah amalan JM heeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge