Semangat Yang Hilang

Assallammualaikum wbt

Sepi & kosong, entah ke mana hilangnya semua semangat saya untuk menulis seperti dulu kala..

Bukan tidak ada bahan, cerita  Free and Easy di Hatyai belum habis, cerita di Gunung Jerai yang aman damai belum sempat dititip, cerita ketika di Penang Food Fair pun tak dititipkan lagi, tapi otak seakan tepu..

Ada kala idea mencurah2, tapi bila buka laptop nak menulis, time tu la tiba2 datang kerja itu ini.

Sedih sebab macam2 nak cerita, macam2 nak share, tapi belum berkesempatan..

Doakanlah semoga datang semula segala aura untuk menulis dan bercerita, Insya Allah..

Ya Allah, berikanlah aku semula semangat utk menulis, untuk secebis kenangan di masa hadapan.. Amin Ya Rabbal ‘Alamin..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge