Rugi hampir 2 minggu :(

Assallammualaikum..

Hari ni saya mampu menarik nafas lega sebab blog dah boleh akses..

Sebelum ni ada masalah sikit sebab saya yang buta IT ni, tak tau cam maner nak settle.. Domain ni, beli dengan namecheap, hosting lak dengan exabytes.

Bila saya email kat exabytes, ini jawapan yang diberikan:-

Dear Ayu,

Thank you for your email.

Kindly be informed that both the domains of ayufatarina.com & panduancintalelaki.com were no longer pointed to our server. This is because you did not update the DNS of both domains to ns101.mschosting.com & ns102.mschosting.com

You will need to request your current domain provider to update the DNS for you.

If you have any enquiries, please do not hesitate to contact us. Thank You!
Sincerely,
Sharon
Customer Service Executive
MY – Customer Service Department

Mujur lah adik angkat merangkap sifu saya – FirdausNs memberikan bantuan.. Alhamdulillah.. Terima kasih Aus, i owe u a good lunch! hehehe.. Lepas ni memang kena belajar la benda2 ni semua.. huhuhu..

Saya bercuti dari 8-15hb Mac. Pengasuh anak saya balik ke Sabah, so saya dan suami pun bawaklah anak cuti2 Malaysia.. Kami ke Colmar Tropicale di Pahang, dan ke Aquaria, KLCC.. Insya-Allah saya akan update dan berikan informasi mengenai percutian kami, manalah tau, anda juga sedang merancang percutian, so maybe coretan saya boleh membantu anda merancang percutian..

Salam sayang 🙂

2 thoughts on “Rugi hampir 2 minggu :(

  1. Ayu Post author

    tu la, nasib baik Aus yang hebat ada.. huhu
    tq Aus, bila la nak jumpa Aus ni, tak belanja2 makan lagik ni!

  2. tv9 online

    Ni sebab exabytes tak email akak utk bagitahu yg diorang dah tukar DNS baru, sebelum ni still guna DNS rawanaz.. tukar senyap2 je tu.. support x bagus ar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge