PRA-PELANCARAN EBOOK PANDUAN CINTA UNTUK LELAKI HARI INI!!!

PANCUAN CINTA UNTUK LELAKI

PANCUAN CINTA UNTUK LELAKI

Salam semua…

Alhamdulillah.. Akhirnya tiba hari yang di nanti-nanti… Hari ini saya umumkan pra-pelancaran EBOOK PANDUAN CINTA UTUK LELAKI!

 

Berita baik untuk semua lelaki dan perempuan!!! Akhirnya rahsia menjadi seorang lelaki yang macho dan teknik mendapatkan cinta seorang perempuan telah dibongkarkan!! 

 

Jika sebelum ini anda sering kesunyian, sering gagal dalam percintaan, tidak faham kerenah dan perangai perempuan, ebook ini ada penyelesaiannya!!  Ia bukan sahaja memberikan panduan untuk memikat hati si dia, malah turut memberikan informasi dan cara-cara untuk anda menjadi lelaki yang lebih baik dalam kehidupan!!

 

Buku ini saya tulis dengan bahasa yang paling ringkas dan mudah difahami..  Diselitkan dengan terjemahan ayat-ayat Al-Quran dan Hadis, saya pasti ia sesuai dengan hukum-hukum Islam dan adat ketimuran kita…

 

Anda juga diberikan 2 buku bonus:-

1)   Kesilapan Fesyen & Petua Untuk Lelaki

2)  30 hadiah yang paling di sukai perempuan

 

Cepattt!!! Dapatkan preview percuma di www.panduancintalelaki.com!!  Nantikan tarikh pelancaran untuk mendapatkan ebook penuh yang khas dan istimewa untuk anda!

 

Jangan lupa ikuti blog saya setiap hari info-info terkini mengenai ebook Panduan Cinta Untuk Lelaki ini!!

 

Semoga cinta menghiasi hari anda setiap masa, setiap ketika! 😉

Pelawat menemui web ini melalui carian:

hadiah perpisahan untuk rakan sekerja,hadiah untuk best friend perempuan,panduan cinta untuk lelaki,hadiah perpisahan,hadiah sesuai untuk hari jadi isteri,hadiah perpisahan untuk sahabat perempuan,hadiah yang sesuai untuk guru perempuan

13 thoughts on “PRA-PELANCARAN EBOOK PANDUAN CINTA UNTUK LELAKI HARI INI!!!

  1. Ayu Post author

    waalaikumsalam..
    thanks khairul.. sorry yer lambat reply email.. insya-allah dalam minggu nih jugak akak bagi feedback! 🙂

  2. Ayu Post author

    1) Waalaikumsalam
    2) Terima kasih Iqone
    3) Salam disambut! Semua blogger malaysia boleh!! 😀

  3. Iqone_Dinie

    1st nak greet Salam..2nd nak greet tahniah coz berjaya hasilkan e-produk sdiri..3rd..Salam kenalan didunia blogging…maju lah blogger malaya..

  4. Ayu Post author

    owhhhhhh.. bagusnya, pak cik saper nih??

    yer ker? 2 tahun lepas? saya tak naik monorel 2 tahun lepas, saya naik kapal selam jer.. huhuhu 😉

  5. Jon

    munkin saya akan beli nanti… kasi kat anak² sedara huhuhu….

    ya kaa?? lupa dah ka?? kita pernah jumpa dlm monorel nak pi sultan ismalil 2 thn dulu huhuhu

  6. Ayu Post author

    En Jon.. terima kasih.. beli2, jangan tak beli!

    p/s: Macam ku kenal Encik Jon ini, tapi di mana yaaaa? ahaksss…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge