PANDUAN CINTA UNTUK LELAKI

Posted by: Ayuin Love
7
Jun

Saya bakal menerbitkan e-book bertajuk panduan cinta untuk lelaki!  E-book ini sudah 80% siap..

Mengapa saya  buat ebook ini?  Saya dapati fokus selalu diberikan kepada orang perempuan.. Banyak bahan bacaan dan panduan untuk kaum perempuan, tapi amat kurang bila menyentuh bab perasaan dan keinginan orang lelaki.. Banyak yang ingin diketahui oleh orang lelaki, tapi mungkin mereka malu bertanya atau tidak faham apa situasi dan perangai orang perempuan yang patut dipelajari untuk memetik cinta mereka..

Buku ini bukan sahaja untuk lelaki2 yang kepingin mencari cinta, malah turut meberikan motivasi dan panduan menjadi lelaki yang terbaik dan hebat.  Pada saya, cinta akan datang pada mereka yang cintakan diri mereka terlebih dahulu…

Dalam buku ini juga, saya paparkan beberapa sebab “MENGAPA ORANG WANITA SUKA MERAJUK, MEMBEBEL dan….”  Jika ingin tahu lebih lanjut, nantikan post2 saya yang akan datang..

Oh ya,buku ini berharga RM20.00 sahaja, tebalnya 76m/s dan terdapat 2 buku bonus tambahan.. :)

Anda juga berpeluang memenangi percutian ke Pulau Kapas @ Port Dickson dengan menjadi affiliate saya..

Jangan lupa dapatkan PANDUAN CINTA UNTUK LELAKi!

Incoming search terms:

This entry was posted on Sunday, June 7th, 2009 at 7:32 pm and is filed under Love. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

16 comments so far

1.  pear
June 7th, 2009 at 9:22 pm

wah..dasyat…bila nak launching nanti jangan lupa info..

2.  Ayu
June 8th, 2009 at 11:58 am

ok, jangan lupa lawat blog saya setiap hari untuk infor terkini! :)

3.  framestone
June 8th, 2009 at 12:05 pm

alhamdulillah… bro nnt2kan keluarannya..

thank coz bg cadangan… bro tgh usha2 kot2 berkenan ke nnt

4.  reezluv
June 8th, 2009 at 9:49 pm

hehe..panduan cinta untuk lelaki pun ada ye?hehe

5.  Ayu
June 8th, 2009 at 9:53 pm

Reez.. kalau nak tips-tips jadi lelaki hebat, jangan lupa ikuti info baru untuk pre lauch & lauching date ya.. :)

6.  yuzmir
June 9th, 2009 at 12:05 am

huh…hebat gak ko ni ayu…
mesti dulu2 ko mmg feeling abis…
heheee…

7.  alantanblog
June 10th, 2009 at 2:48 pm

Bagus!

Boleh melengkapi Panduan Cinta :D

8.  Ayu
June 10th, 2009 at 2:53 pm

Thanks Alan! Saya harap ia akan menjadi panduan untuk semua lelaki & perempuan!

9.  zetty zurina
June 11th, 2009 at 11:49 am

ehhh…terror ko…dah ada buku.aku tak tau pun…ok…aku bagi semangat kat ko…go…ayu….

10.  Ayu
June 11th, 2009 at 12:08 pm

Zet, aku kan primadona masa kat U dulu.. ahaksss!
thanks Zet, apa2 boleh la kongsi ngan aku kat sini, ko dulu kan Miss World kat UiTM, rebutan jejaka2 engineering.. ehheheheh :)

11.  Lan Side Income
June 11th, 2009 at 2:17 pm

Wah, untuk yg lelaki pon ada, bagus nih hehe

leh ar usha nanti hehe

12.  Ayu
June 11th, 2009 at 2:24 pm

usha buleh, tapi untuk tujuan kebaikan yer.. jangan nak jadik mat romeo pulak! heheheh

13.  ramzy0
June 11th, 2009 at 3:55 pm

waa, gret2. ade demand tu, konfem tak lepas tngn nanti layan email laki2 tanye tips. l0l

14.  Ayu
June 11th, 2009 at 3:58 pm

ramzy0 – dalam hidup nih, kena tolong menolong, nasihat menasihati.. apa yang berlaku pada orang lain boleh dijadikan panduan & pengajaran untuk menjadikan kita lebih baik! :) insya-allah saya tolong bagi pandangan pada semua yang memerlukan..

15.  mirlme
June 11th, 2009 at 4:35 pm

rasanya masa launch nanti mesti wanita yang ramai beli..kerana produk saya pon 75% wanita beli tau

16.  Ayu
June 11th, 2009 at 5:50 pm

orang perempuan memang suka ambil tahu part2 emosi nih.. tapi saya harap orang lelaki pun belilah yer, buku ni bukan fokus untuk mencari cinta jer, tapi secara keseluruhan, personaliti, penampilan dan keyakinan kaum lelaki..

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge
 
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes