PANDUAN CINTA UNTUK LELAKI

Saya bakal menerbitkan e-book bertajuk panduan cinta untuk lelaki!  E-book ini sudah 80% siap..

Mengapa saya  buat ebook ini?  Saya dapati fokus selalu diberikan kepada orang perempuan.. Banyak bahan bacaan dan panduan untuk kaum perempuan, tapi amat kurang bila menyentuh bab perasaan dan keinginan orang lelaki.. Banyak yang ingin diketahui oleh orang lelaki, tapi mungkin mereka malu bertanya atau tidak faham apa situasi dan perangai orang perempuan yang patut dipelajari untuk memetik cinta mereka..

Buku ini bukan sahaja untuk lelaki2 yang kepingin mencari cinta, malah turut meberikan motivasi dan panduan menjadi lelaki yang terbaik dan hebat.  Pada saya, cinta akan datang pada mereka yang cintakan diri mereka terlebih dahulu…

Dalam buku ini juga, saya paparkan beberapa sebab “MENGAPA ORANG WANITA SUKA MERAJUK, MEMBEBEL dan….”  Jika ingin tahu lebih lanjut, nantikan post2 saya yang akan datang..

Oh ya,buku ini berharga RM20.00 sahaja, tebalnya 76m/s dan terdapat 2 buku bonus tambahan.. 🙂

Anda juga berpeluang memenangi percutian ke Pulau Kapas @ Port Dickson dengan menjadi affiliate saya..

Jangan lupa dapatkan PANDUAN CINTA UNTUK LELAKi!

Pelawat menemui web ini melalui carian:

panduan cinta

16 thoughts on “PANDUAN CINTA UNTUK LELAKI

  1. Ayu Post author

    orang perempuan memang suka ambil tahu part2 emosi nih.. tapi saya harap orang lelaki pun belilah yer, buku ni bukan fokus untuk mencari cinta jer, tapi secara keseluruhan, personaliti, penampilan dan keyakinan kaum lelaki..

  2. Ayu Post author

    ramzy0 – dalam hidup nih, kena tolong menolong, nasihat menasihati.. apa yang berlaku pada orang lain boleh dijadikan panduan & pengajaran untuk menjadikan kita lebih baik! 🙂 insya-allah saya tolong bagi pandangan pada semua yang memerlukan..

  3. ramzy0

    waa, gret2. ade demand tu, konfem tak lepas tngn nanti layan email laki2 tanye tips. l0l

  4. Ayu Post author

    usha buleh, tapi untuk tujuan kebaikan yer.. jangan nak jadik mat romeo pulak! heheheh

  5. Ayu Post author

    Zet, aku kan primadona masa kat U dulu.. ahaksss!
    thanks Zet, apa2 boleh la kongsi ngan aku kat sini, ko dulu kan Miss World kat UiTM, rebutan jejaka2 engineering.. ehheheheh 🙂

  6. zetty zurina

    ehhh…terror ko…dah ada buku.aku tak tau pun…ok…aku bagi semangat kat ko…go…ayu….

  7. Ayu Post author

    Thanks Alan! Saya harap ia akan menjadi panduan untuk semua lelaki & perempuan!

  8. Ayu Post author

    Reez.. kalau nak tips-tips jadi lelaki hebat, jangan lupa ikuti info baru untuk pre lauch & lauching date ya.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge