Oh Ikea!

Assallammualaikum semua.. Salam hari jumaat!

Hari ni rasa cam nak gi Ikea lak.. memang kalau beratus kali pergi sekalipun, saya tak akan bosan gi Ikea.. kalau boleh sewa bilik kat Ikea, dah lama saya buat.. haahha

Ikea ni buat saya addicted, ketagih nak pegi sana, tengok kerusi, tengok katil, tengok lampu2..  Rasa seronok tengok satu ruang yang kecil mampu dijadikan tempat yang lengkap & sempurna (bagi saya)…

Hari ni browse2 web ikea, tengok la kat bahagian bilik tido.. Alahai.. comeynyeeeeeeeeeeeee! Bila la nak ada bilik cam kat ikea ni? bilik sekarang macam medan perang jer, penuh dengan buku & mainan Iemrand.. Sigh!

Leave that aside, jom tengok contoh2 bilik yang saya rasa so sweet & nice 🙂

 

 

 

Rasa nak balik tido jer tengok katil! huhu.. Now back to work! hahahah

Pelawat menemui web ini melalui carian:

bygland ikea,ikea bygland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge