Milk-A-Deal – Spend & Save

Assallammualaikum,

Saya just nak kongsi pasal web Milk-A-Deal ni dengan anda semua.  Pada sesiapa yang masih tak tau pasal Milk-A-Deal, ini ialah satu laman web yang membolehkan anda membeli kupon untuk makanan @ perkhidmatan pada harga yang lebih rendah dari pasaran.

Berikut ialah butir2 tentang Milk-A-Deal yang saya temui di web mereka:-

MilkADeal Sdn. Bhd. (928546-V)
21 Jalan Datuk Sulaiman 4
Taman Tun Dr. Ismail
Kuala Lumpur 60000
Tel: +603 7731 4733, +603 7731 4732

E-mail: info@milkadeal.com

Business hours: Mondays to Fridays 8.30am – 5.30pm (GMT +08:00)

Laman webnya pula ialah:- http://www.milkadeal.com

Since diorang ni berdaftar dengan SSM, so tak payah lah takut nak beli, apa2 jadik, kita report jer kat SSM.. Hehe.. And trust me, this company is for real sebab lepas saya beli kupon kedua, ada masalah sikit sebab kupon tak appear in my list.  So saya call, dan the friendly staff assures me that everything will be alrite, and she is correct abt it..

Ok, now here is how it works.

1)  Log in @ daftar melalui Facebook jika anda pengguna kali pertama

2) Lepas dah daftar, anda klik pada kupon yang anda sukai

3)  Lepas tu, akan keluar page untuk pembayaran, klik pilihan pembayaran anda

4)  Bayar gunakan online banking anda dan tunggu kupon anda tersenarai di bawah my coupons, and basically, u are done..

Kupon ni semua ada tarikh expired yer, so make sure u use it before the date ends, sebab takder extension of time..

Saya suka Milk-A-Deal ni, sebab kita diberikan dengan peta, alamat lengkap dan no tel company yang menawarkan kupon tersebut.. So kita boleh terus hubungi company2 tersebut jika mahukan kepastian.  Pastu, boleh tengok dalam peta tu, lokasi tempat sebab tak berbaloi gak beli kupon kalau anda tak boleh ke tempat tu, kan?

Kesemua kupon2 ni memerlukan reservation sebelum anda pergi ke sana.. So u can plan when u want to go to suit your comfort & time..

The other thing is, the offer is for a limited time, 3-7 days.  So kena beli dalam jangkamasa yang diberikan la, kalau lambat, thats it, takder ulangan offer..


Setakat ni, saya dah beli 3 kupon, yang saya rasakan berbaloi la sebab saya dapat save 40-60% dari harga asal.  Kupon yang pertama adalah untuk cupcakes dari Irene Bake Love Online Bakery utk harga RM25.00 berbanding RM56.00 pada harga asal, kupon kedua untuk Hardcover Photobook dari U-Print, dengan harga RM64.00 dan yang terakhir (buat masa ini.. hehe) ialah kupon untuk hidangan pai dari Just Pie.

So jom, kita tengok2 apa yang berkenan kat Milk-A-Deal 🙂

Pelawat menemui web ini melalui carian:

milk a deal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge