Komen pertama dari pembeli pertama ebook Panduan Cinta Lelaki…!

Salam semua…

Diharap hari ini anda semua sihat-sihat dan bersedia untuk mula bekerja esok! 🙂

Hari ini, saya amat teruja untuk berkongsi pandangan dan komen pertama dari pembeli pertama ebook panduan cinta lelaki ini:-

“Bagi saya, ebook PanduanCintaLelaki ni amat berguna sangat untuk kaum2 lelaki yg masih single di luar sana seperti saya..hehe.
Banyak yang saya dapat pelajari dari ebook ini, seperti menjaga penampilan, keyakinan diri, berjimat cermat.
Saya pasti banyak lagi yang akan saya pelajari dalam ebook ini yang dapat menolong saya dalam hal cinta ni.
Saya juga suka cara Kak Ayu menulis ebook ini iaitu dengan secara santai lalu senang dan fun untuk sesiapa yang membacanya.”

Aduhai, lapang dada dan gembira sungguh saya mendapat komen dan pandangan dari adik kita ini.. Saya mendoakan beliau mendapat kejayaan dan keberkatan dalam hidup dan cintanya kelak.. Aminnnn…

Buat anda di luar sana yang masih ragu-ragu untuk membeli, saya sudah berikan buktinya di sini, bahawa e-book ini pasti memberikan anda panduan dan tips-tips yang berguna untuk menjadi lelaki yang terbaik, memang wang yang anda laburkan untuk ebook ini berbaloi untuk sepanjang hayat!!

Jadi, tunggu apa lagi?? Jangan lepaskan peluang untuk mendapat ebook panduan cinta lelaki di sini – www.panduancintalelaki.com

11 thoughts on “Komen pertama dari pembeli pertama ebook Panduan Cinta Lelaki…!

  1. Ayu Post author

    rasanya Khairul salah seorang pembeli ebook saya, kan?
    saya harap ebook tersebut memberi banyak manfaat pada khairul
    dan semoga ramai lagi lelaki akan terbuka hati untuk memiliki ebook tersebut.. amin..

  2. Ayu Post author

    Waalaikumsalam Azrol,
    Saya dah email tadi, Azrok check email yer…
    Terima kasih atas minat & kesudian Azrol untuk mendapatkan ebook panduan cinta lelaki ini.. 🙂

  3. azrol

    salam ayu..sy amat berminat dgn ebook yg cik ayu keluarkan..tp sy masih confiuse mcm mn nak tempah blh x gitau camner ni no sy 0165901405 azrol

  4. khairul

    bagus e-book ni buat lelaki lebih memahami prmpn.
    lelaki bersifat kasar / keras dan prmpn sebaliknya.

    bukan senang nak menjaga HATI seorang PRPMN. tu la istimewanya di mata lelaki.

    Tujuan di cipta ada fungsi msg2 dan utk saling kenal mengenali.

    Baru-baru ni ada terbaca kes penceraian semakin meningkat sebab tiada persefahaman.

    msg2 belum kenal diri msg2 dan terima kelebihan / kekurangan pasangannya.

    harap e-book ni dpt membantu dan jgn putus asa dlm mencari CINTA.

    Jgn sampai lelaki benci prmpn dan sebaliknya. Bahaya nanti.

    Jgn jadi BUJANG TERLAJAK atau ANDARTU.
    bahaya !!!

  5. Ayu Post author

    betul zarul.. hehehe
    tanpa promosi, tak ada lah jualan 🙂

    p/s: jadiklah affiliate saya.. ehehhe

  6. framestone

    promosi ebook cam kurang je… sebab bro dah lame xupdate blog n xramai yg masuk.. jumlah klik kurang sikit untuk bulan nie.. tetapi ade pulak klik dari laman panduancintalelaki datang ke blog bro

  7. Ayu Post author

    Waalaikumsalam Bro…
    Betul la, lama betul dah tak mai sini.. hehehehe
    Alhamdulillah, moga ramai lagi yang terbuka hati untuk beli & jadi lelaki yang terbaik dunia & akhirat.. Amin…

    p/s – cam maner promosi ebook? ada bagus ka? uhuhuhuh

  8. Ayu Post author

    Adzrollz,
    Jangan kesal pada perpisahan, tapi imbas semula pertemuan
    Kerana tanpa pertemuan, tiada perpisahan.. 🙂

    Insya-Allah, semua makhluk dijadikan berpasang-pasangan, cuma masa sahaja yang menentukan pertemuan anda dengan cinta yang suci & ikhlas.. banyak2 berdoa & berusaha ya! Chaiyokkkkkkkkkkk!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge