Koleksi Bawal Citraiada Air Brush In The House!

Assallammualaikum!

Salam ceria di hari Isnin.. Hari ni macam biasa, mesti ramai yang dilanda penyakit Monday Blues.. huhu.. SO apa kata ubatkan Monday Blues anda dengan cuci2 mata, tengok Koleksi Citraiada yang comey2 & lain sikit dari tudung yang biasa kita tengok hari2 🙂

Tudung ni dijual oleh kawan saya, Puan Yaya.. Sila like facebook beliau di Ammar Collection.  Sehelai tudung berharga RM30.00 sahaja, tidak termasuk postage.  Oleh kerana tudung ni ada berbagai warna, jadi anda boleh pakai dengan berbagai kaler baju @ cantik juga dipakai dengan baju warna polos mengikut kaler yang aada pada tudung tu 🙂

Kain tudung ni pun lembut je, senang nak bentuk.. macam mana saya tau? Mesti la tau, saya pelanggan pertama tau! heheheh

Untuk memilih warna & corak yang anda suka, jangan lupa ke page facebook Ammar Collection ye!

Jom cuci2 mata tengok beberapa keping gambar kat bawah ni ok!

 

RM30.00 sehelai.. Sweet je..

 

Comey.. Boleh dipadankan dengan baju kurung pink polos @ kemeja pink polos…

 

Ni satu lagi yang cantik.. Ada 18 helai je dan setiap satu design ada SATU helai saja!
So cepat2 like Ammar Collection di Facebook & beli hari ini!!

 

Pelawat menemui web ini melalui carian:

bawal air brush,citraida collection,bawal airbrush

One thought on “Koleksi Bawal Citraiada Air Brush In The House!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge