Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa πŸ™‚


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,tips melancong ke amsterdam,cuti di amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,ayufatarina amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam

10 thoughts on “Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

  1. AMir

    boleh ambik bus duble decker warna merah. beli tiket di ticket n tour yg terdapat byk di laluan antara amsterdam central & Dam square. bas ni akan pergi ke tempat menarik.

  2. anoor alwi

    bestnya…tq for info…memang dlm wishlist nak ke Ams nih..teruja nak tgk tulip berkembang..tq

  3. Fiza

    Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

  4. Ayu Post author

    Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan πŸ™‚

  5. Jari Manis

    Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge