Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa :)


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,tips melancong ke amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,cuti di amsterdam,ayufatarina amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam,bercuti ke amsterdam,tempat menarik di amsterdam,blog melawat amsterdam,pengalaman melancong ke amsterdam,melancong ke amsterdam pada bulan februari,MELANCUNG KE AMSTERDAM,cuti amsterdam,melancong amsterdam jimat,kembara ke arstermdam,cara murah bercuti di amsterdam,halal amsterdam melancong,cuti di london amsterdam,cheese in amsterdam cuti,cuti cuti ke amsterdam,jalan ke AMSTERDAM

10 thoughts on “Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

  1. AMir

    boleh ambik bus duble decker warna merah. beli tiket di ticket n tour yg terdapat byk di laluan antara amsterdam central & Dam square. bas ni akan pergi ke tempat menarik.

  2. anoor alwi

    bestnya…tq for info…memang dlm wishlist nak ke Ams nih..teruja nak tgk tulip berkembang..tq

  3. Fiza

    Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

  4. Ayu Post author

    Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan :)

  5. Jari Manis

    Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge