Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa :)


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,tips melancong ke amsterdam,cuti di amsterdam,ayufatarina amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,bercuti ke amsterdam,melawat amsterdam,pengalaman melancong ke amsterdam,percutian amsterdam,tips ke emsterdam,makan angin di german,hotel di amsterdam murah,cuti ke amsterdam,amsterdam makanan halal,tips bercuti di amsterdam,bercuti ke amsterdam spring,tips ke amsterdam,tempat menarik amsterdam,percutian budget di amsterdam,shopping di Amsterdam,tip percutian amsterdam,percutianbudgrt amsterdam,tempat menarik d amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam dan bermalam di Sheraton Hotel,pecutian ke amsterdam,amsterdam bercuti,amsterdarm melancong,bajet shopping di Germany,bercuti di amsterdam blog

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted on Wednesday, June 5th, 2013 at 5:26 pm and is filed under Amsterdam - Belgium Trip Spring 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments so far

1.  Jari Manis
June 19th, 2013 at 8:42 am

Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

2.  Ayu
June 19th, 2013 at 9:11 am

Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan :)

3.  Fiza
December 7th, 2013 at 9:33 pm

Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

4.  Iza
December 16th, 2013 at 11:46 am

Sy plan nk ke amsterdam.. K pergi windmill.. Clog n cheese factory.. Mcm mana nk ke tempat2 tu semua?

5.  anoor alwi
December 3rd, 2014 at 2:24 pm

bestnya…tq for info…memang dlm wishlist nak ke Ams nih..teruja nak tgk tulip berkembang..tq

6.  AMir
December 15th, 2014 at 3:01 pm

boleh ambik bus duble decker warna merah. beli tiket di ticket n tour yg terdapat byk di laluan antara amsterdam central & Dam square. bas ni akan pergi ke tempat menarik.

7.  Bashir
January 10th, 2015 at 4:30 am

sy plan nk ke sana bln 3 ni…boleh ke tidur kt airport schiphol tu?

8.  azhar
January 25th, 2015 at 12:55 am

any suggestion hostel untuk stay di amsterdam. Terima kasih

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge

 
Get Adobe Flash player