Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa :)


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,cuti di amsterdam,tips melancong ke amsterdam,ayufatarina amsterdam,matawang amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,armsterdam melancong,makan angin di amsterdam,blog percutian ke amsterdam,percutian dari amsterdam ke belgium,10 tempat menarik di amsterdam,cuti amsterdam,bajet pergi amsterdam,bercuti di amsterdam blog,apa yang murah di amsterdam,cuti cuti amsterdam,pengalaman di bercuti di amsterdam,apa yang menarik di amsterdam,percutiandiamsterdam,tip melancing ke amsterdam,tips bercuti di amsterdam,melawat ke amsterdam,melancong ke amsterderm,bercuti amsterdam,bercuti ke amsterdam bulan dec,kembara bajet amsterdam,kartun kasih sayang ibu dan anak,bermalam di amsterdam,cuti ke amsterdam

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted on Wednesday, June 5th, 2013 at 5:26 pm and is filed under Amsterdam - Belgium Trip Spring 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments so far

1.  Jari Manis
June 19th, 2013 at 8:42 am

Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

2.  Ayu
June 19th, 2013 at 9:11 am

Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan :)

3.  Fiza
December 7th, 2013 at 9:33 pm

Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

4.  Iza
December 16th, 2013 at 11:46 am

Sy plan nk ke amsterdam.. K pergi windmill.. Clog n cheese factory.. Mcm mana nk ke tempat2 tu semua?

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge

 
Get Adobe Flash player