Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa :)


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,tips melancong ke amsterdam,cuti di amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam,ayufatarina amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,bercuti ke amsterdam,percutian budget di amsterdam,bercuti di amsterdam blog,cuti ke amsterdam,cuti cuti amsterdam,tempat tempat menarik di amsterdam,melancong ke amterdam,percutian bajet ke amsterdam,melancing ke asterdem,kos bercuti ke amsterdam,kembara amsterdam,ke amterdam,cuti2 amsterdam,blog melancong ke amsterdam,bercuti amsterdam,apa yg best di amsterdam,apa yang best amsterdam,10 tempat menarik di amsterdam

8 thoughts on “Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

  1. AMir

    boleh ambik bus duble decker warna merah. beli tiket di ticket n tour yg terdapat byk di laluan antara amsterdam central & Dam square. bas ni akan pergi ke tempat menarik.

  2. anoor alwi

    bestnya…tq for info…memang dlm wishlist nak ke Ams nih..teruja nak tgk tulip berkembang..tq

  3. Fiza

    Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

  4. Ayu Post author

    Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan :)

  5. Jari Manis

    Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge