Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa :)


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,tips melancong ke amsterdam,cuti di amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam,ayufatarina amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,bercuti ke amsterdam,melawat amsterdam,pengalaman melancong ke amsterdam,cuti ke amsterdam,cuti cuti amsterdam,percutian di amsterdam,tips ke amsterdam,bercuti di amsterdam blog,melancong di amsterdam,tempat tempat menarik di amsterdam,shoping di amsterdam,pengalaman melawat ke amsterdam,percutian bajet ke amsterdam,amsterdam mana hotel murah,melancing ke asterdem,apa yang best amsterdam,apa yg best di amsterdam,blog melancong ke amsterdam,cuti armsterdam,cuti2 amsterdam,kembara amsterdam,kos bercuti ke amsterdam,lodge in amsterdam murah,trip ke amsterdam blog

8 thoughts on “Kembara Amsterdam 4 – Tips-tips melawat Amsterdam

  1. AMir

    boleh ambik bus duble decker warna merah. beli tiket di ticket n tour yg terdapat byk di laluan antara amsterdam central & Dam square. bas ni akan pergi ke tempat menarik.

  2. anoor alwi

    bestnya…tq for info…memang dlm wishlist nak ke Ams nih..teruja nak tgk tulip berkembang..tq

  3. Fiza

    Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

  4. Ayu Post author

    Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan :)

  5. Jari Manis

    Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge