Assallammualaikum

Insya-Allah tips2 ini akan diupdate dari masa ke masa :)


Tips Melawat Amsterdam 1 Tips Melawat Amsterdam 2 Tips Melawat Amsterdam 3

Tips Melawat Amsterdam 4

Tips Melawat Amsterdam 5


Pelawat menemui web ini melalui carian:

melancong ke amsterdam,cuti di amsterdam,tips melancong ke amsterdam,ayufatarina amsterdam,matawang amsterdam,10 tempat menarik di amsterdam,pengalaman bercuti ke amsterdam,makan angin di amsterdam,pengalaman bercuti di amsterdam,pergi armsterdam,blog percutian ke amsterdam,apa yang menarik di amsterdam,apa yang murah di amsterdam,tempat menarik di amsterdam,bercuti di amsterdam blog,melancong di amsterdam,bajet pergi amsterdam,tips bercuti di amsterdam,percutian ke amsterdam blogspot,percutiandiamsterdam,tips shoping di amsterdam,tempay shopping murah di amsterdam,tips ke amsterdam,tip melancing ke amsterdam,melawat ke amsterdam,melawat amsterdam,bercuti amsterdam,bercuti ke amsterdam bulan dec,bermalam di amsterdam,cara ke windmill amsterdam

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted on Wednesday, June 5th, 2013 at 5:26 pm and is filed under Amsterdam - Belgium Trip Spring 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments so far

1.  Jari Manis
June 19th, 2013 at 8:42 am

Terima kasih Ayu atas Tips ni..JM dah tak note..chee wahh..mcm lah nak pergi dalam masa terdekat kennn

2.  Ayu
June 19th, 2013 at 9:11 am

Sama-sama.. semuanya bermula dengan satu angan2 JM.. Tak ada angan2, tak ada kenyataan :)

3.  Fiza
December 7th, 2013 at 9:33 pm

Hi.. saya bercadang ke sana dlm tengah bulan 2 ni..agak2 hotel mana ok x mahal n lokasi hotel yg hampir dgn places of interest.?

4.  Iza
December 16th, 2013 at 11:46 am

Sy plan nk ke amsterdam.. K pergi windmill.. Clog n cheese factory.. Mcm mana nk ke tempat2 tu semua?

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge

 
Get Adobe Flash player