http://lovelypresents4u.blogspot.com/

http://lovelypresents4u.blogspot.com/

 

Assallammualaikum semua,

Saya dengan penuh rasa kesyukuran ingin mengumumkan perasmian kedai hadiah online saya di sini – http://lovelypresents4u.blogspot.com/.  Blog ini berkonsepkan hadiah online.  Mottonya ialah – make your loved one smile today!

Di blog ini, saya menyediakan beberapa jenis hadiah yang pasti menjadi kesukaan dan pilihan para lelaki dan wanita.  Barang-barang ini dari kualiti yang bagus dan baik mutunya.  Semuanya pada harga yang mampu dimiliki.

Kini, anda tidak perlu bersusah payah, pening2 kepala keluar berjam2 ke pasaraya, tapi masih tidak jumpa dengan barang yang menjadi pilihan untuk dihadiahkan kepada si dia! Lupakan saja bersesak2 di pasaraya, jem dan panas mentari, hanya duduk di rumah, buat pilihan di blog ini, buat bayaran dan hadiah/barang itu akan dihantar ke pintu rumah yang tersayang!

Saya juga menyediakan perkhidmatan membalut hadiah/barang yang telah anda pilih.  Saya tahu ramai di luar sana, terutama kaum Adam “fail” bab2 membalut hadiah ni.. Hehehe… Perkhidmatan membalut hadiah dalam kertas hadiah yang cantik dan berwarna warni, berserta dengan riben dan kad kecil, adalah PERCUMA!!  Jadi, tak kira apa pun tujuan pemberian hadiah tersebut – Hari jadi, Ulangtahun Perkahwinan, Kenaikan Pangkat atau mungkin anda sengaja ingin memberi kejutan kepada si dia, kami boleh membalut hadiah itu untuk anda!  Tapi, anda perlu nyatakan secara detail, agar kami dapat menyesuaikan pembalut dengan temanya.. Gambar hadiah yang sudah siap dibalut akan diemailkan kepada anda sebelum kami hantarkan kepada yang tersayang..

Penghantaran akan dibuat dengan khidmat Pos Malaysia, secara pos berdaftar sahaja.  Anda juga boleh mengambilnya dari saya, tetapi meeting point dihadkan kepada LRT Kelana jaya dan Giant Kelana jaya sahaja!

Masih ada beberapa lagi hadiah/barang yang belum saya updatekan di dalam blog ini.  Insya-Allah, dalam minggu hadapan, semuanya akan terpapar di blog tersebut.

Sebarang pertanyaan bolehlah dialamatkan kepada lovelypresents4u(@)gmail.com.

Jangan lupa buat yang tersayang tersenyum kegembiraan hari ini dengan hadiah hebat pilihan anda di http://lovelypresents4u.blogspot.com/!

 

Pelawat menemui web ini melalui carian:

hadiah untuk lelaki,hadiah hari jadi untuk lelaki,hadiah online,kedai hadiah online,hadiah untuk lelaki online,kedai hadiah,contoh hadiah untuk lelaki,hadiah ulangtahun perkahwinan untuk suami,hadiah harijadi untuk suami,hadiah untuk kawan perempuan,hadiah hari jadi untuk perempuan,hadiah hari jadi untuk suami,hadiah hari jadi untuk teman lelaki,hadiah harijadi untuk lelaki,hadiah untuk kawan baik perempuan,hadiah hari jadi lelaki,contoh hadiah hari jadi untuk lelaki,hadiah untuk suami online,cadangan hadiah untuk lelaki,hadiah hari jadi online,cadangan hadiah untuk suami,hadiah hari jadi untuk kawan perempuan,hadiah untuk teman lelaki,kedai hadiah hari jadi,senarai hadiah untuk suami,hadiah ulangtahun perkahwinan,kedai hadiah hari jadi online,hadiah lelaki,Senarai Hadiah Untuk Lelaki,hadiah hari lahir untuk lelaki

Tags: , , , , ,

This entry was posted on Thursday, February 4th, 2010 at 3:59 pm and is filed under Love. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments so far

1.  nur fahera othaman
January 8th, 2011 at 12:49 am

date perasmian u same to my boyfrenz bezday la……..

2.  noor zuraida
June 28th, 2011 at 2:20 pm

nk tgk barang lah

3.  nori
January 16th, 2012 at 10:10 am

awat tak boleh bukak pun u punya blog

4.  masrul
April 24th, 2012 at 7:13 pm

sa mahu buka kedai hadiah,tp sa mahu ciri pemborong barangan hadiah..puan boleh bantu sa???

5.  husnul
January 8th, 2014 at 11:43 am

Ade tak jam tangan ?

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge

 
Get Adobe Flash player