Kapalterbang Rasmi FIFA World Cup 2014

 

Assallammualaikum wbt
Tak lama lagi dunia akan dilanda demam bolaaaa!! Weekend hari tu, kami lalu di Hangar Subang, ternampak la kapalterbang rasmi yang membawa piala world cup tu.. Tak dapat naik, tengok dari jauh pun jadilah, untuk kenang-kenangan di masa hadapan 🙂  Anak saya tanya – Mama, boleh tak nak beli kapalterbang coca cola ni?  Pengsan 16x.. hahah

Kapalterbang FIFA World Cup

3 thoughts on “Kapalterbang Rasmi FIFA World Cup 2014

  1. Ayu Post author

    Waalaikumsalam Afif
    Confirm bukan Air Asia.. hik2.. tapi tak tau arilines apa, nanti akak survey.
    Tu la, kalau boleh masuk, dah lama dah akak posing sakan depan kapalterbang tu.. bukan senang nak jumpa tu.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge