Gigolo tewas di kamar Mak Datin!

Posted by: Ayuin Love
30
Nov

Assallammualaikum w.b.t..

Amboi, semua nampak ceria setelah balik berhari raya di kampung ya.. Hehe.. Saya pun sama, ada semangat sikit nak bekerja..

Haaaaa, tentu anda semua teruja nak baca post kali ini setelah membaca tajuknya.. Tapi, MAAF, tajuk itu cuma untuk menarik perhatian anda sahaja..

Saya perhatikan, manusia lebih senang tertarik untuk membaca artikel2 yang berunsur provokatif dan lucah (maaf).  Kalau saya forwardkan email berunsur nasihat, keagaaman, motivasi, lambatttttttttt jer nak buka dan baca email tu, ada jugak yang terus delete tanpa baca.. Tapi kalau headingnya “NENEK DITANGAP KHALWAT DENGAN REMAJA 18 TAHUN” atau “GADIS GILA SEKS”, wahhhhhh, cepat ajer email itu dibuka..

Terus terang saya katakan, saya malas nak membaca akhbar atau majalah dewasa ini, kerana penuh dengan gossip2 artis, hinggakan hal2 dalam kain pun nak diambil tahu.. Rasa rimas dan sakit mata melihat artis2 kita yang terkangkang sana, terkoyak sini, bagaikan tidak ada duit untuk membeli pakaian yang menutup aurat.. Ada yang tidak segan silu menayangkan lurah dan peha.. Masya-Allah, inilah wanita2 yang berpakaian tapi telanjang.. Email2 yang saya terima tentang cerita artis, semuanya saya delete, malas nak di baca, saya pun banyak kekurangan, buat apalah saya nak tambah lagi dosa dgn membaca keaiban dan melihat aurat orang lain..

Saya sedih sebenarnya dengan fenomena ini.. Terasa bagaikan segelintir manusia sekarang tidak endah lagi pada hal2 akhirat, sibuk jaga dalam kain orang lain dan tidak gemar pada benda2 yang berunsurkan pengetahuan dan ibadat.. Kalau ada yang membaca pun, cuma sepintas lalu, tidak dihiraukan isinya..

Adakah anda salah seorang dari segelintir yang saya sebutkan di atas?  kalau ya, semoga anda mendapat petunjuk dari Allah untuk berubah menjadi orang yang soleh dan berebut2 mencari dan mempelajari Islam dalam usaha mendekati yang Esa..

Ingat, di akhirat kelak anda akan ditanya tentang amalan dan ibadat anda.. Janganlah nanti di sana anda menyesal kerana “mengforwardkan” keaiban dan cerita2 gossip yang anda sendiri tidak tahu benar atau salah kepada rakan2 anda.. Sesungguhnya amalan kita akan dihitung walaupun sebesar zarah! Renung2kan, dan selamat beramal!

Pelawat menemui web ini melalui carian:

cerita lucah-mak,mak datin,cerita lucah,cerita lucah datin,ceritalucah,cerita lucah mak datin,cerita seks datin,cerita lucah mak,cerita main dengan mak datin,main dengan mak datin,DATIN GILA SEKS,mak datin club,main dengan datin,cerita mak datin,ceritalucah mak,cerita main dengan datin,cerita seks mak datin,ceritalucah datin,seks mak datin,datin lucah,cerita lucah main dengan mak,makdatin,cerita lucah mak janda,main mak datin,seks datin,kisah lucah datin,cerita lucah-datin,cerita lucah-mak datin,kisah mak datin,datin club
This entry was posted on Monday, November 30th, 2009 at 4:25 pm and is filed under Love. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments so far

1.  mijie
December 11th, 2009 at 2:06 pm

saya amat bersetuju dgn saudari,

sememangnya ramai manusia akan lebih tertarik kepada duniawi, tambah2 kalau gosip dan berita yg menggemparkan…salah satu sebbnya ialah media itu sendiri selalu mewarkan berita yg hangat itu

lagi satu lelaki memang suka tertarik kepada cerita2 yg berunsur SEKS

2.  Ayu
December 17th, 2009 at 2:38 pm

Mijie,

setakat ni, blog saya jadi hits sebab tag gigolo & mak datin.. heheh… tertipu nampaknya mereka dengan tajuk post saya..

3.  Dr.Zakar Singh
June 20th, 2010 at 8:03 pm

Fuckoff

4.  Ayu
June 23rd, 2010 at 9:44 am

Marah nampaknya.. Moga Allah beri dia ni petunjuk taufiq & hidayah.. Aminnnnn

5.  mien......
February 15th, 2011 at 1:04 am

god bless u..

6.  reefa
April 12th, 2011 at 5:29 pm

ada kerja tak ???

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge

 
Get Adobe Flash player