Ebook Panduan Cinta Lelaki kini dalam bentuk naskah!!

Assallammualaikum..
Apa khabar semua? Pasti ramai yang berpuasa hari ini bersempena dengan Nifsu Syaaban.. Alhamdulillah, semoga Allah melimpahi semua umat Islam dengan keberkatan dan rahmatNya yang tidak terhingga..

Hari ini, saya ingin mengumumkan bahasa ebook panduan cinta lelaki kini boleh didapati dalam bentuk naskah! Ya, dalam bentuk naskah yang bermakna anda boleh pegang dengan tangan, bawa tidur, bawa ke ofis atau baca dalam LRT, komuter @ bas!

Saya sebenarnya ada terfikir untuk membuat ebook ini dalam bentuk naskah, cuma saya mahu lihat dahulu sambutannya. Setakat ini sudah ada lebih kurang 10 orang yang bertanya dan membuat permintaan supaya ebook panduan cinta lelaki ini dijilidkan.

Kepada sesiapa yang berminat, harga ebook ini masih sama jika dibeli dalam bentuk naskah, tetapi, bayaran tambahan sebanyak RM5.00 dikenakan untuk yuran pos. Saya akan menggunakan khidmat pos berdaftar dari Pos Malaysia. Pembayaran boleh dilakukan melalui link www.panduancintalelaki.com. Tetapi, apabila anda menghantar email untuk bukti pembelian, sila masukkan RM30.00, dan nyatakan yang anda ingin ebook tersebut dalam bentuk naskah…

Di sini, ingin saya tegaskan bahawa kualiti gambar di dalam ebook naskah itu tidak akan jadi secantik atau sewarna-warni seperti dalam ebook, kerana saya tidak dapat menggunakan cetakan berwarna. namun, saya akan cuba sedaya upaya memberikan cetakan yang paling berkualiti untuk anda semua! Apa-apapun, ilmu yang anda perolehi dari ebook dalam bentuk naskah itu tidakkurang sedikitpun dari yang diperolehi secara online.. πŸ™‚

Untuk apa2 pertanyaan, sila hubungi saya di contact form di blog saya ini ya..

Salam sayang untuk semua!

Pelawat menemui web ini melalui carian:

senarai bahan membuat batik,senarai bahan untuk membuat batik,senarai bahan batik

4 thoughts on “Ebook Panduan Cinta Lelaki kini dalam bentuk naskah!!

  1. adwanigallery

    wah…sudah ada naskah..tahniah..dlm simpanan bro pun ada satu e-novel…tp tak lounch lagi pun…actually cerita nie di karang oleh kakak bro sendiri..

    bro cuma tolong kakak bro jer…errrr…ada sape2 yg berminat? hehehheheht…coz bro plan akan lounch sekali ngan ebook bro nnt…tp kalo ada yg berminat boleh contet bro…huhuhuu..

    aiseh..terpromote laks…sori ayu.. (ayu nk jv pun ok…huhuhuh)

  2. Amzani Mokhtar

    Huhu… cayalah. Boleh discuss dengan mana-mana Book Publisher. Mana tau kot-kot lepas ni “Panduan Cinta Untuk Lelaki” boleh dibukukan dan dibeli di kedai-kedai buku seluruh Malaysia…. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge