Category Archives: Produk

YEAR END SALE – 25% ON ALL READY STOCK ITEMS!!

Assallammualaikum Semua..

Apa khabar hari ni? Ada yang happy hari ni sebab dah dapat gaji! Hehe.. Ha, apa kata anda tengok2, jamu2 mata di Lovelypresents4u

Sempena akhir tahun ni, ada discount 25% untuk semua item ready stock seperti miniature Lancome, Miss Dior dan alat solek Lancome.

Semua barang2 yang dijual sempena sale ini adalah 100% ORIGINAL, so you can buy with confidence ya!

Berikut adalah antara barang2 on sale, items adalah LIMITED, so jangan terlepas peluang memilikinya ok!

Miss Dior Collection –YEAR END SALE – 123.75 (+ RM6.00 pos laju)

Lancome Miniatures Collection – YEAR END SALE: 112.50nett (+ RM6.00 pos laju)

 

Lancome Magic Voyage Collection – YEAR END SALE – 108.75 SAHAJA! (+ RM6.00 pos laju)

Koleksi Bawal Citraiada Air Brush In The House!

Assallammualaikum!

Salam ceria di hari Isnin.. Hari ni macam biasa, mesti ramai yang dilanda penyakit Monday Blues.. huhu.. SO apa kata ubatkan Monday Blues anda dengan cuci2 mata, tengok Koleksi Citraiada yang comey2 & lain sikit dari tudung yang biasa kita tengok hari2 🙂

Tudung ni dijual oleh kawan saya, Puan Yaya.. Sila like facebook beliau di Ammar Collection.  Sehelai tudung berharga RM30.00 sahaja, tidak termasuk postage.  Oleh kerana tudung ni ada berbagai warna, jadi anda boleh pakai dengan berbagai kaler baju @ cantik juga dipakai dengan baju warna polos mengikut kaler yang aada pada tudung tu 🙂

Kain tudung ni pun lembut je, senang nak bentuk.. macam mana saya tau? Mesti la tau, saya pelanggan pertama tau! heheheh

Untuk memilih warna & corak yang anda suka, jangan lupa ke page facebook Ammar Collection ye!

Jom cuci2 mata tengok beberapa keping gambar kat bawah ni ok!

 

RM30.00 sehelai.. Sweet je..

 

Comey.. Boleh dipadankan dengan baju kurung pink polos @ kemeja pink polos…

 

Ni satu lagi yang cantik.. Ada 18 helai je dan setiap satu design ada SATU helai saja!
So cepat2 like Ammar Collection di Facebook & beli hari ini!!

 

Pelawat menemui web ini melalui carian:

bawal air brush,citraida collection,bawal airbrush

Tupperware Clearance

Assallammualaikum….

Saya ada beberapa item Tupperware yang saya nak jual, sebab dah penuh sangat dalam stor.. hehehhe…

So, jom cuci2 mata, mana2 yang berkenan, bolehlah email @ sms @ call saya terus yer..

Ni set deco cannister – harga = RM150.00 termasuk postage



ni namanya Take-A-Lot set = RM90.00 termasuk postage yer..


yang ni pulak saya namakan orange set jer la – RM150.00 gak, termasuk postage!

saya cuma ada satu set untuk setiap unit yer, so cepat2, jangan lengah! heheheheh..

ada free gift untuk pembeli 😉

Pelawat menemui web ini melalui carian:

tupperware clearance stock 2011,jual tupperware online,tupperware,tupperware murah online,jual tupperware,jualan murah tupperware,blog jual tupperware,jualan tupperware murah,pesawat airasia,tupperware clearance stock,jualan tupperware murah 2011,tupperware blogspot,jualan tupperware,tupperware murah 2011,tupperware stock clearance,tupperware clearance sale 2012,jualan murah tupperware 2012,tupperware clearance stock 2012,tupperware murah 2014,clearance stocks for tupperware