Azam Bulan Mac, 2011

Assallammualaikum,

Sekejap aje dah bulan Mac kan.. Bulan Januari dan Februari, saya memang dilanda kesibukan yang amat sangat sebab terlalu banyak projek baru yang masuk dalam company.. So sebagai kuli terhormat, kenalah siapkan semua kerja2 tu dulu.. huhu

Bersempena dengan bulan Mac ni, saya berazam untuk update blog ni setiap hari (yer la tu.. hahaha)… Saya harap Allah mudahkanlah impian saya ni, sayang terngok blog terbiar aje.. every year renew, tapi tak gunakan sebaik2nya.. So, tolong doakan agar saya bersemangat dan terus bersemangat untuk update blog, hatta untuk memberikan sepotong doa buat amalan kita semua..

Ok,  nak g cari idea jap untuk menulis esok.. hehehe..

Salam sayang!


2 thoughts on “Azam Bulan Mac, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge