Autumn in London – Tempat-tempat Wajib Dilawati Di London

Assallammualaikum wbt

Hari ni saya nak share kawasan-kawasan yang wajib dikunjungi ketika bercuti ke London.. Semoga ia bermanfaat untuk anda menyusun perjalanan dan merancang masa lawatan anda ketika berada di sana.

London Attraction

tempat-wajib-lawat-di-london

Kawasan A tu landmark buildings utk London, kiranya tak complete lawatan kalau tak ke sana.. Saya syorkan anda spend setengah hari @ satu hari di sini kalau nak bergambar atau nak melawat semua tempat di sekitarnya.  Saya cuma habiskan setengah hari di sini untuk bergambar dan lepak2 .. Saya naik bus ke semua kawasan di atas, tube station tu adalah dari pembacaan saya.. So double check sebelum naik train ye.  Boleh check di sini

Kawasan B pun wajib pergi. Kalau naik bus, tolonglah pergi pagi2.. kami buat kesilapan sbb pergi petang dan naik bus, jem yang amat.. buang masa sejam tau 🙁  Kalau naik tube, tak jem la huhu

Kawasan C & D, optional, tu tempat shopping dan cuci2 mata saja,  Tapi kalau anda hantu shopping, ni jadi tempat wajib untuk anda la kan haha

Semoga posting ini bermanfaat untuk anda semua yang merancang percutian ke London 🙂

Pelawat menemui web ini melalui carian:

kos bercuti holland

2 thoughts on “Autumn in London – Tempat-tempat Wajib Dilawati Di London

  1. Ayu Post author

    Waalaikumsalam JM!!!!
    Kita pun dah lama tak membaca blog awak, sekali pergi tengok, wowwww! mmg thorbaik!
    Insya Allah, semoga 2017 nnt JM dapat pergi London! Aminnnnnnn!!

  2. Jari Manis

    Assalam ayu..lama betul JM x jln2 kat sini..tgk London tu mmg teringin sgt nak ke sana tp belum cukup budget..tp JM dah take note antara tempat yang wajib pegi bila baca entri ni..semoga wish JM come true aminnn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge