Art of Speed – Pameran Kereta & Motor Yang Lama & Baru

Assallammualaikum wbt

2-3 menjak ni saya dok update pasal bangunan, kot2 ada yang bosan lak so kita beralih pada automotive lak.  Bertempat di Citta Mall pada 09/06, satu pameran kenderaan yang dinamakan Art of Speed telahpun diadakan.. Berbagai koleksi kereta & motor telah dipamerkan disini.. daripada kereta yang dah berkarat gila sampai le yang berkilat macam diamond sila nyanyi lagu #shinning bright like a diamond# – motor2 vespa yang comel sampai lah motor yang tayar dia cam tayar lori! haha

So gua taknak cakap banyak brader – lu tengok le sendiri!

Art of Speed Banner

 

 

 

 

Ini kereta idaman gua brader!! Gua suka gile keta ni.. gua tengah menabung nak beli keta ni satu… Pastu gua nak cat elok2, lukis gambar munge2, dalam dia gua cat kaler purple, seat bagi kaler sof purple.. bla bla bla.. ok nextttttt!

Art of Speed

 


Art of Speed 2
Art of Speed 3 Art of Speed 4 Art of Speed 5 Art of Speed 6 Art of Speed 7 Art of Speed 8 Art of Speed 9 Art of Speed 10 Art of Speed 11 Art of Speed 12 Art of Speed 13 Art of Speed 14 Art of Speed 15 Art of Speed 16 Art of Speed 18 Art of Speed 19 Art of Speed 20 Art of Speed 21 Art of Speed 22 Art of Speed 23 Art of Speed 24 Art of Speed 25 Art of Speed 26 Art of Speed 27 Art of Speed 28 Art of Speed 29 Art of Speed 30

Antara semua kereta yang gua tengok, kereta ni la gua rasa PEMENANG, kereta LEGEND, kereta paling awesome & penuh dengan ciri2 ANTIK & tak ada kat keta lain.. Lu skroll ke bawah brader, lu mesti setuju dengan gua:-

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

KAN GUA DAH KATA – KETA NI MEMANG LEGEND!!! TERBAEK BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

1)  Riben Bunga – Untuk menarik perhatian awek2 & menunjukkan yang lu sebenarnya berhati lembut walaupun keta lu nampak ganas

2)  Hon kaler purple – kombinasi yang bagus dengan riben kaler pink – orang yang suka kaler purple ni jiwanya halus

3)  Ultraman Mebius Buta Sebelah – ciri-ciri keselamatan sangat diutamakan – kompem takder raksasa berani kuis keta lu.. 

4)  Ladam kuda – simbol Good Luck setiap masa! Gua suka! 

 

Art of Speed 31
Art of Speed 33 Art of Speed 35

EKZOS DIA BENTUK BINTANG OK! KAU MAMPU?? GUA CAYA LA LU KETA AWESOME!!

Art of Speed 36

Maka tamatlah sudah pengembaraan gua di Art of Speed ni.. Walaupun gua tak tau apa2 pasal keta, gua layan gak la pasal suami gua nak pegi tengok, gua kan isteri solehah!

Dah, lu pegi cuci keta lu tu, kang gua pasang riben & ladam kuda kat keta lu! hiks!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge