Apa lagu cinta anda?

Sekadar ingin berkongsi dengan anda semua, masa bercinta dengan suami dulu, lagu LARUT dari DEWA merupakan lagu kegemaran kami berdua.. Lagu itu lagu pertama yang suami tujukan kepada saya.. Bagi anda yang tidak pernah mengetahui lagu itu, ini liriknya..

Mungkin aku pernah juga..
Merasakan cinta..
Tapi tak pernah..seindah ini..
Mungkin aku juga pernah
Merasakan rindu..
Tapi tak pernah
Sedalam ini

Mungkin kamu takkan pernah..percaya..
Bahwa sesungguhnya..aku telah terjatuh.

Chorus:
Kuakui aku telah larut
Larut ke dalam
Kamu yang kucintai

Liriknya sangat simple, tapi memang betul2 mencuri hati saya.. Chewahhhh! heheh.. Setiap kali terdengar lagu ini, hati saya rasa berbunga2, rasa seperti ada hujan bunga mawar menyirami saya.. heheh..  Saya tak boleh berhenti tersenyum mendengar lagu ini, hinggalah sekarang..

Bagaimana dengan anda?  Apa lagu cinta anda?  Kongsilah dengan kami di sini ya…  🙂

10 thoughts on “Apa lagu cinta anda?

  1. Ayu Post author

    owh, lagu tuh, memang best.. heehhe.. syahdu jer kalau dengar 😉
    pada mana2 lelaki yang single mingle – sila tujukan lagu this I promise you ini pada cik airiz.. heheheh

  2. ^@z!l^

    dari dulu lagi sy suka lagu this I promise U dr N’sync.walau pun lagu lama,tp cukup membuat kan jiwa saya terbuai dengan lirik n melodi nye..yg sedih nye,blum ada lagi lelaki yg dedicated lagu ni utk saya.huhu..

  3. Ayu Post author

    Hazman, lagu Dealova pun mengancam gak.. hehehe…saya pun suka lagu tuh! 🙂

    p/s: naper agaknya lagu2 indonesia lebih bagus dari lagu malaysia yer??

  4. ama

    lagu saya nga pakwe saya skrang is Puspa..tajuk lagu ape ntah la..xtaw plk..he3..lagu 11 januari by glenn pom best gak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge