Pagi ini, ada orang membawa sejambak bunga ros merah, yang saya kira mungkin dalam 2 dozen.  Ingatkan untuk saya, rupa-rupanya untuk ahmoi di corporate dept.. hehehhehe.. perasan pulak!

Hmm.. seronoknya kalau dapat bunga.. Tapi bak kata Mariah, rakan sekerja dengan saya, bunga tak boleh dimakan!  Baik bagi kek @ coklat! Ada benarnya juga..

Wah, macam-macam sebenarnya yang boleh diberikan kepada orang perempuan sebagai hadiah.. Yang popular adalah bunga ros, coklat, kek, teddy bear, kotak muzik dan… kalau nak tau 30 hadiah paling disukai oleh orang perempuan, jangan lupa dapatkan ebook saya – Panduan Cinta Untuk Lelaki.. Anda akan dapat e-book percuma mengenai 30 hadiah tersebut! :)

Pelawat menemui web ini melalui carian:

Hadiah untuk perempuan,hadiah untuk wanita,hadiah yang disukai wanita,apa yang perempuan suka,apa hadiah yang perempuan suka,hadiah yang paling disukai wanita,hadiah untuk bos perempuan,hadiah apa yang perempuan suka,perempuan suka hadiah apa,kado yang disukai wanita,hadiah untuk isteri,hadiah untuk istri,apa yang wanita suka,hadiah untuk kekasih lelaki,perempuan suka apa,hadiah apa yang disukai wanita,hadiah untuk bos wanita,hadiah yang perempuan suka,apa yg perempuan suka,hadiah yang disukai perempuan,hadiah yg disukai wanita,hadiah yang di sukai wanita,hadiah untuk rakan sekerja,apa perempuan suka,lelaki suka hadiah apa,hadiah yang disukai cewek,hadiah paling disukai wanita,hadiah untuk cewek,hadiah yang sesuai untuk kawan baik perempuan,hadiah buat wanita

Tags: , ,

This entry was posted on Monday, June 8th, 2009 at 12:20 pm and is filed under Love. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

17 comments so far

1.  framestone
June 8th, 2009 at 5:09 pm

erm wanita kekdg suka bnde yg comey n bnde yang boleh dipeluk he…23x ye ke ops dah terbokor huhu… so tgl la 28 hadiah paling disukai he..23x

ops bukan ek.. xpe la..klu bukan just tmbh kot2 leh jd 32 ke he..23x

p/s- pe yg aku merapu nie

2.  yuzmir
June 9th, 2009 at 12:02 am

dalam seumur idup aku tak pernah bagi bunga untuk pompuan…isk…isk…isk…

3.  Ayu
June 9th, 2009 at 8:50 am

Yuzmir, lepas nih bagilah bunga.. semua perempuan suka pada bunga tau.. walaupun mulut diaorang kata “Ish, buat apa bazir duit beli bunga untuk saya @ kenapa la susah2 beli bunga untuk saya nih?”, tapi hati diaorang bukan main happy lagi tau! hehehe..
Apa salahnya sesekali bagi surprise dengan bagi bunga.. Confirm dari pagi sampai subuh esok si gadis akan tersenyum gumbira!

4.  ama
June 12th, 2009 at 2:05 pm

wanita,bagi la apepom asalkan pakwe die yang bagi mesti die terima punyer..batang penyapu pom dieorng terima ag..hehehe

5.  ralimah
December 7th, 2009 at 5:53 pm

perempuan suka lelaki yg baik x kira lah gemuk ka kurus ke janji baik rajin dan berhati mulia lah diminati ramai gadis yg halim klau yg x pkai tudung tu x tau la hek3

6.  amirul
February 20th, 2010 at 4:30 am

umm kdg2 peng la.coz asal pempuan kte dh hargai n bg dowg cincin n rantai dowg ilangkan?nk bg bunga x tahan lama lorh.

7.  ally
March 6th, 2010 at 5:57 pm

klu gitu bgila bear..sume girl suke bear….=)

8.  Ayu
March 7th, 2010 at 9:22 pm

Ally, bear memang salah satu hadiah yang digemari perempuan, sebab comel, lembut dan sedap dipeluk :)

9.  epi
November 27th, 2010 at 1:46 pm

untung ade kasih sayang,aku kalau bleh nk jam tgan dh cukup kot…..

10.  lelaki aneh
March 29th, 2011 at 11:38 pm

hadiah plg grand pnah sy bg kt prmpuan adalah sebuah potret,, potret dia. sy lukis sndiri potret dia & hantar kt galeri masa minggu seni time matrik dulu. lepas pameran tu dia jd famous & contact sy, mntak sy hadiahkan potret tu kt dia. sy tawan hati dia guna potret tu..
tp tu dulu…….

11.  Ayu
April 1st, 2011 at 4:12 pm

alahai, sweetnya..
so what happened to both of u??

12.  joe
May 29th, 2011 at 3:20 pm

saya suka ayu fatarina…

13.  org baru
October 6th, 2011 at 3:55 pm

hujung bulan 9 tahun ni, 1st time saya bagi hadiah kat kawan perempuan.. saya just bagi perfume jer.. tak tau la hadiah camtu d sukai atau tak.. sbb kami berdua just kwn, bukan pasangan kekasih..

14.  layla dolce
December 8th, 2011 at 5:28 pm

hrmm, nak bagtau ni baru2 ni sy dpt hadiah drp bf sy, i set aksesori pearl.. heee, sukenye.. act, mak die yg belikn, die bg je.. hehe.. xkisahla janji sy happy n tharu..

15.  mas'ud abdullah
April 1st, 2012 at 12:03 am

gw suka gaya loe ayu fatarina,,, l like it

16.  nasri
March 2nd, 2013 at 2:01 am

Aku nak hadiah pokok durian lah..

17.  Ayu
March 4th, 2013 at 3:13 pm

Ha bagus tu, lepas beberapa tahun tanam, dah boleh makan buah durian, tak payah nak beli2 lagi ;)

 

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment

CommentLuv badge

 
Get Adobe Flash player