Apa 30 hadiah yang perempuan suka?

Pagi ini, ada orang membawa sejambak bunga ros merah, yang saya kira mungkin dalam 2 dozen.  Ingatkan untuk saya, rupa-rupanya untuk ahmoi di corporate dept.. hehehhehe.. perasan pulak!

Hmm.. seronoknya kalau dapat bunga.. Tapi bak kata Mariah, rakan sekerja dengan saya, bunga tak boleh dimakan!  Baik bagi kek @ coklat! Ada benarnya juga..

Wah, macam-macam sebenarnya yang boleh diberikan kepada orang perempuan sebagai hadiah.. Yang popular adalah bunga ros, coklat, kek, teddy bear, kotak muzik dan… kalau nak tau 30 hadiah paling disukai oleh orang perempuan, jangan lupa dapatkan ebook saya – Panduan Cinta Untuk Lelaki.. Anda akan dapat e-book percuma mengenai 30 hadiah tersebut! :)

Pelawat menemui web ini melalui carian:

Hadiah untuk perempuan,hadiah untuk wanita,hadiah yang disukai wanita,apa yang perempuan suka,apa hadiah yang perempuan suka,hadiah untuk bos perempuan,hadiah yang paling disukai wanita,perempuan suka hadiah apa,hadiah apa yang perempuan suka,kado yang disukai wanita,hadiah untuk isteri,hadiah untuk istri,apa yang wanita suka,hadiah untuk kekasih lelaki,perempuan suka apa,hadiah apa yang disukai wanita,hadiah untuk bos wanita,hadiah yang perempuan suka,apa yg perempuan suka,hadiah yang sesuai untuk kawan baik perempuan,hadiah yang disukai perempuan,hadiah untuk rakan sekerja,hadiah yg disukai wanita,hadiah yang di sukai wanita,apa perempuan suka,lelaki suka hadiah apa,hadiah yang disukai cewek,hadiah paling disukai wanita,hadiah untuk cewek,hadiah buat wanita

17 thoughts on “Apa 30 hadiah yang perempuan suka?

  1. Ayu Post author

    Ha bagus tu, lepas beberapa tahun tanam, dah boleh makan buah durian, tak payah nak beli2 lagi 😉

  2. layla dolce

    hrmm, nak bagtau ni baru2 ni sy dpt hadiah drp bf sy, i set aksesori pearl.. heee, sukenye.. act, mak die yg belikn, die bg je.. hehe.. xkisahla janji sy happy n tharu..

  3. org baru

    hujung bulan 9 tahun ni, 1st time saya bagi hadiah kat kawan perempuan.. saya just bagi perfume jer.. tak tau la hadiah camtu d sukai atau tak.. sbb kami berdua just kwn, bukan pasangan kekasih..

  4. lelaki aneh

    hadiah plg grand pnah sy bg kt prmpuan adalah sebuah potret,, potret dia. sy lukis sndiri potret dia & hantar kt galeri masa minggu seni time matrik dulu. lepas pameran tu dia jd famous & contact sy, mntak sy hadiahkan potret tu kt dia. sy tawan hati dia guna potret tu..
    tp tu dulu…….

  5. Ayu Post author

    Ally, bear memang salah satu hadiah yang digemari perempuan, sebab comel, lembut dan sedap dipeluk :)

  6. amirul

    umm kdg2 peng la.coz asal pempuan kte dh hargai n bg dowg cincin n rantai dowg ilangkan?nk bg bunga x tahan lama lorh.

  7. ralimah

    perempuan suka lelaki yg baik x kira lah gemuk ka kurus ke janji baik rajin dan berhati mulia lah diminati ramai gadis yg halim klau yg x pkai tudung tu x tau la hek3

  8. ama

    wanita,bagi la apepom asalkan pakwe die yang bagi mesti die terima punyer..batang penyapu pom dieorng terima ag..hehehe

  9. Ayu Post author

    Yuzmir, lepas nih bagilah bunga.. semua perempuan suka pada bunga tau.. walaupun mulut diaorang kata “Ish, buat apa bazir duit beli bunga untuk saya @ kenapa la susah2 beli bunga untuk saya nih?”, tapi hati diaorang bukan main happy lagi tau! hehehe..
    Apa salahnya sesekali bagi surprise dengan bagi bunga.. Confirm dari pagi sampai subuh esok si gadis akan tersenyum gumbira!

  10. framestone

    erm wanita kekdg suka bnde yg comey n bnde yang boleh dipeluk he…23x ye ke ops dah terbokor huhu… so tgl la 28 hadiah paling disukai he..23x

    ops bukan ek.. xpe la..klu bukan just tmbh kot2 leh jd 32 ke he..23x

    p/s- pe yg aku merapu nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge