a quick hello from amsterdam and belgium

assallammualaikum semua.. saya selamat sampai ke amsterdam pada 16 mei dan.. saya skrg berada di belgium.. cuaca sangatlah sejukkkk!!!!!! Tapi mmg seronok dapat melawat tempat org.. nanti saya update in detail ye! Xoxo

4 thoughts on “a quick hello from amsterdam and belgium

  1. Ayu Post author

    Waalaikumsalam dear!
    Wah, bestnya! macam mana Turki? masih sejuk tak?
    Saya pergi ke dua negara, Belgium & Amsterdam, cost kedua2 tempat ni ialah lebih kurang RM7k, tidak termasuk flight..

  2. mints

    bestnya , ayu saya dah pulang dr turki thanks for all the info..brp cost pergi amsterdam ni ayu..

  3. Ayu Post author

    JM, kita pun rindu nak baca blog JM.. huhu
    hari ahad pukul 6.20 sampai ke Malaysia.. jet lag lagik ni.. mamai2 je.. flight 13 jam.. masih nak adjust balik dengan timing kat sini.. ngantukk jer ni.. hahaha

  4. jarimanis

    Woow…jaunyer bercuti…jelesnyaaaaa..no wonder lah senyap sunyi blog JM bila ayu tak ada..ehehe..epi holiday..balik nanti update citer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge