24 Mar – 3 Apr 2011 : Anakku Branded Warehouse Sale

Assallammualaikum,

Hari Sabtu yang lepas, saya berpeluang ke Warehouse Sale Anakku di Subang Avenue.  Subang Avenue ni, terletak sebelah C4 Subang Jaya, kalau naik komuter, boleh turun kat stesen Subang Jaya, bas pun banyak yang lalu kat situ, antaranya bas T623 dari Kelana Jaya.  Kalau memandu, boleh parking di C4 (percuma) atau di Subang Avenue itu sendiri.

Kami sampai kira2 jam 3 petang, lengang, tak ramai orang pun, so memang senang la nak pilih barang.  Antara yang dijual di warehouse tersebut, of coursela baju brand Anakku, jenama Disney pun ada, toiletries, stroller, car seat, permainan dan botol susu – ada yang BPA free dan ada yang biasa..

Pada saya, baju2 di sale ni, ok lah.  Saya dapat beli 3 pasang baju, 2 lengan pendek, 1 sleeveless, semua dengan harga RM10.00 jer. Pastu dapat beli wipes Anakku, 100kepingx2, dengan harga RM10.00 jer, harga biasa, satu pek dalam RM12.00 rasanya.. Botol susu pun saya beli 3, semua BPA free, RM10.00 gak sebotol.  Tapi ni botol susu ada watak sesame street, Elmo, Cookie Monster & Big Bird.  Iemrand suka sangat dengan botol Elmo tu, minum susu pun laju jer.. hehehe

Banyak baju untuk baby girl berbanding boy.. Skirt dan dress memang cantik2, potongan sehingga 80%.  Pastu, ada gak jual dress dan skirt jenama Polo – RM25.00 sehelai.. kalau ada baby girl, memang rambang mata sikit sebab banyak sangat baju yang comel2 dan cantik2 🙂

Selain tu, ada jugak jual kasut, alat tulis, pakaian dalam wanita dan bantal2 serta selimut baby.  Alat tulis tu murah2 gak, ada jenama hanna montana, high school musical, dan ada a few others, saya tak ingat..

Oh ya, for every purchase of RM250.00, dapat voucher RM20.00..

Overall, worth to go, coz lokasi senang nak cari, convenient, tak sesak, barang murah2 gak.. Sale sampai 3hb ni, so u all still have time to go.. Happy shopping, tapi jangan membazir tau!

Pelawat menemui web ini melalui carian:

anakku warehouse sale 2011,BOTOL SUSU ANAKKU,baju baby jenama anakku,harga stroller anakku,pureen warehouse sale 2011,jenama anakku,botol susu bpa free anakku,pureen warehouse sale,anakku warehouse sale,pam susu anakku,baju jenama anakku,barangan bayi jenama anakku,botol susu pureen,barangan bayi anakku,barangan anakku,harga pam susu pureen,harga pam susu anakku,baju baby girl online,baju anakku online,botol susu jenama anakku,pakaian anakku,harga stroller baby,sale barang baby 2011,harga barang anakku,BAJU BABY ANAKKU,beli botol susu online,anakku sale 2011,anakku sale

One thought on “24 Mar – 3 Apr 2011 : Anakku Branded Warehouse Sale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge