Monthly Archives: April 2011

Tiba-tiba…

Tiba-tiba suami menghantar lagu Wali Band untuk saya melalui email..

Hehe.. simple, tapi saya rasakan romantik.. Sesekali bila mendapat kejutan kecil sebegini, cukup untuk membuat saya tersenyum sepanjang hari.. .

Sebagai perempuan, kami bukannya mahukan surpise dan hadiah setiap hari, tapi hangatkanlah hubungan dengan menghantar sms mengatakan anda sayang & rindu kepada kami.. ataupun layangkan sekeping kad.. mudah, tak perlu nak bersusah payah untuk buat macam2..

so apa kata mulakan hari ni – mungkin boleh mulakan dengan lagu Wali Band ni .. 😉

Jom nyanyi ramai.. hahahaha.. Klik kat sini untuk lagu tu :- Wali Band

Wali Band – Baik-Baik Sayang

 
Aku Tak Ingin Kau Menangis Bersedih
Sudahi Air Mata Darimu
Yang Aku Ingin Arti Hadir Diriku
Kan Menghapus Lukamu Sayang

Karna Bagiku Kau Kehormatanku
Dengarkan, Dengarkan Aku

 

Reff:
Hanya Satu Pintaku
Untukmu Dan Hidupmu
Baik-Baik Sayang
Ada Aku Untukmu

Hanya Satu Pintaku
Di Siang Dan Malammu
Baik-Baik Sayang
Karna Aku Untukmu

Semua Keinginan Akan Aku Lakukan
Sekuat Semampuku, Sayang
Karna Bagiku Kau Kehormatanku
Dengarkan, Dengarkan Aku

Pelawat menemui web ini melalui carian:

hadiah untuk kekasih perempuan,hadiah birthday untuk perempuan,hadiah untuk sahabat perempuan,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat filem ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana?,hadiah yang sesuai untuk teman wanita,hadiah untuk adik perempuan,hadiah perpisahan untuk sahabat,hadiah hari jadi untuk isteri,hadiah yang sesuai untuk kekasih perempuan,hadiah birthday untuk teman wanita,hadiah untuk kawan baik,hadiah anniversary perkahwinan,hadiah hari jadi untuk sahabat perempuan,hadiah yang sesuai untuk guru,hadiah yang sesuai untuk ibu,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat film ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana?,hadiah birthday untuk istri,hadiah yang sesuai untuk sahabat,Kanak-kanak lelaki yang tidak melihat filem ini di depan teman wanita anda mata,hadiah yang sesuai untuk kawan baik,hadiah sesuai untuk wanita,hadiah birthday untuk isteri,?chzer top bloggers top posts,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat film ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana,hadiah untuk kanak-kanak perempuan,hadiah istimewa untuk teman wanita,hadiah sesuai untuk anniversary,kanak-kanak lelaki yang tidak melihat filem ini di depan teman wanita anda mata anda ditiup sana

2 tahun sudah!!!

Assallammualaikum..

2 tahun yang lalu, 01/04/2009, hari pertama saya memulakan tugas sebagai kuli di syarikat terchenta ini.. hehehe..

Alhamdulillah, dah 2 tahun berlalu, saya masih di sini, walaupun banyak liku2 & duri2 yang perlu saya lalui.. Biasalah kerja kan, tak sah kalau tak pernah kena marah, kena maki, tapi tu semua boleh ditolak tepi bila boss bagi kita pujian on each good work that we have done..

2 tahun di sini, banyak mematangkan saya, mengajar saya benda2 baru, bukan sahaja pasal kerja malah tentang kehidupan..

Saya doakan semoga syarikat tercinta ini akan sukses dan terus sukses.. Dan saya juga akan menjadi salah seorang dari pekerja terbaik yang memberikan sumbangan maksimum kepada syarikat ini… Amin…